5 redenen om een Personal Branding Fotoshoot te boeken!

mei 10, 2021

In een personal branding fotoshoot laat je jezelf aan je klanten zien als een uniek en authentiek persoon. Alle jouw kwaliteiten worden in de picture gezet. In zo een fotoshoot kan je laten zien wat jou onderscheid van de rest. Laat je dus vooral zien zoals je bent, hoe je te werk gaat (niet alleen het product) en wat jou uniek maakt.

Laten we jou verhaal vertellen in beelden! Het creëren van zo een verhaal zorgt voor een persoonlijke connectie en is de ideale manier om het vertrouwen van je klanten te winnen. Ze voelen zicht harder aangetrokken tot jou en je bedrijf en zullen sneller willen investeren in je producten en/of diensten.

Als dit je nog niet overtuigt heeft om te gaan voor een businessreportage, lees dan zeker onderstaande tips!

 1. Professionele en kwalitatieve foto’s voor je website
  • 3 seconden hebben we maar nodig om te beslissen of we op een website blijven, of om de website verlaten. Een eerste goede impressie is dus noodzakelijk. Hiernaast verwerken onze hersenen visuele beelden veel sneller dan geschreven tekst!
 2. Content voor Sociale Media
  • In deze wereld van digitalisering is het tegenwoordig noodzakelijk om voldoende content te hebben voor Instagram, Facebook,…  Voor deze kanalen is het eveneens leuk om beelden te hebben die uniek zijn. Beelden die schreeuwen: ‘dit ben ik’, ‘dit is mijn bedrijf’. 
 3. Achter de schermen
  • Wat is er beter dan jou verhaal te vertellen in beelden. Dus ook het proces van hoe jou product gemaakt wordt of hoe jij te werk gaat, wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Een goed verhaal is een goed product!
 4. Vertrouwen
  • Ik wil het toch nog graag eens benadrukken, maar duidelijke beelden zorgen voor vertrouwen.
 5. Beelden zeggen meer dan woorden!
  • We onthouden 80% van wat we zien, 20% van wat we lezen en 10% van wat we horen.

Foto’s genomen voor “Unique Beauty Salon”

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT

%d bloggers liken dit: